Siltec kabelgeleidingssystemen

Siltec-kabelgeleidingssystemen zijn ontwikkeld om een hoog niveau van functionaliteit te bieden, eenvoudige installatie en gemakkelijke toegang tot kabels en buizen tijdens het schoonmaken en met betrekking tot warmteafgifte. 

De open constructie voorkomt ophoping van brandbaar stof, vermindert de groei van bacteriën en beperkt de opwarming van de kabels. Ons systeem is eenvoudig te gebruiken en te installeren, en als u het nodig hebt, kunt u uw bestaande oplossing eenvoudig uitbreiden met nieuwe kabeldragers.

De kabeldragers zijn verkrijgbaar met een lengte van 3000 mm. De breedte van de drager varieert van 25 mm tot 600 mm en de hoogte van 25 mm tot 125 mm. Kabeldragers met een speciale afmeting kunnen worden geproduceerd volgens de wensen van de klant.

Wij produceren onze kabelgeleidingssystemen met eersteklas roestvrij staal dat corrosie voorkomt en een uitstekende chemische weerstand verzekert. 

Wanneer u kiest voor een Siltec kabelgeleidingssysteem, kunt u ook kiezen uit een compleet assortiment montage- en bevestigingsmateriaal voor alle kabeldragers. Voor de montage tijdens de installatie zijn slechts enkele gereedschappen nodig.

Het maken van bochten en hoeken is zeer eenvoudig. Ze worden ter plaatse gemaakt zonder gebruik te maken van speciaal gereedschap en met behulp van een standaard kabeldrager. Verticale bochten worden op dezelfde manier gemaakt door vierkanten uit te snijden. Aftakkingen worden op dezelfde manier gemaakt als Ts.